Συνεχίζονται οι εργασίες στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, ώστε να είναι έτοιμο στις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, Θέμης Γιαννόπουλος, κάποια προβλήματα στον πυθμένα της πισίνας, που δεν φαίνονταν με γεμάτη την πισίνα, καθυστέρησαν μία βδομάδα τις εργασίες, όμως όλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και το κολυμβητήριο αναμένεται να ανοίξει στις 6 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θέμη Γιαννόπουλου:
«Λόγω ζημιών στον πυθμένα της πισίνας, που που δεν μπορούσαν φανούν όταν ήταν γεμάτη νερό, μας καθυστέρησαν στην συντήρησή της.
Οι εργασίες καθαρισμού και αντικατάστασης ειδικής σιλικόνης πισίνας στους αρμούς διαστολής συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα.
Ακολουθεί μια εβδομάδα αναμονής για την πλήρη σκλήρυνση και στη συνέχεια η πλήρωση και θέρμανση του νερού της πισίνας.
Στις 6/9/2021 το κολυμβητήριο θα είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό».