Στην κορυφή Ντερή και Ωκεανός
Η τετράδα του ΑΣΚ Ντερή που αγωνίστηκε στην 4Χ100 Ελεύθερο mixed, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, με επίδοση 3:56.18, βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε με 3:56.31 ο Σύλλογος Κολύμβησης ΡΟΗ, από τον Ιούλιο του 2021, στη σημερινή δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Χειμερινού Πρωταθλήματος Κολύμβησης Παμπαίδων / Παγκορασίδων Νότιας Ελλάδας, στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Την τετράδα αποτελούσαν οι Ευστράτιος Πατσουρέας, Προκόπης Δημητρός, Αντωνία Ρακοπούλου και Γεωργία Λυδία Σωτηρίου.
Τα σημερινά αποτελέσματα στα ατομικά ΕΔΩ:
Τα σημερινά αποτελέσματα στα ομαδικά ΕΔΩ:
Στη Γενική Βαθμολογία Παμπαίδων Β - Παγκορασίδων Β’ προηγείται ο Αθλητικός Όμιλος Ωκεανός, και στη Γενική Βαθμολογία Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’, ο ΑΣΚ Ντερή.
Η Γενική Βαθμολογία Παμπαίδων Β -Παγκορασίδων Β’ ΕΔΩ:
Γενική Βαθμολογία Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’ ΕΔΩ:
Αύριο Κυριακή (13/2) το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 09.00 και 16.00
Ενδιάμεσα, με ώρα έναρξης στις 13.15 με 13.30, στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται και αύριο (13/2) και ο 2ος αγώνας χειμερινής περιόδου προαγωνιστικών ηλικίας 9 και 10 ετών.
Οι αγώνες, που μεταδίδονται απευθείας από το KOE TV, διεξάγονται σε τελικές σειρές.
Το αντίστοιχο πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας, διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, για όλες τις Κατηγορίες.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ