Κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη ο Απόλλωνας
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με 12-11 του Παναθηναϊκού στο Σεράφειο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Β’ γύρου της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Η ομάδα του Απόλλωνα επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της και κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας μάλιστα στο τέλος της τρίτης περιόδου να προηγείται με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (12-8), δείχνοντας να «καθαρίζει» το παιχνίδι.
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν δυναμικά στην τελευταία περίοδο, πραγματοποιώντας ένα επιμέρους 0-4 και φέρνοντας το παιχνίδι στα όρια της ανατροπής. Παρά την αντεπίθεση, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επιστροφή, με τον Απόλλωνα να διατηρεί το προβάδισμα μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Με το τρίποντο αυτό η “ελαφρά ταξιαρχία” έφτασε τους 51 βαθμούς και είναι μόνη τρίτη στη βαθμολογία, τρεις περισσότερους από τον ΝΟ Βουλιαγμένης (48). Έτσι η ομάδα του Λοράντου έχει πλέον σημαντικό πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της προνομιούχου 3ης θέσης εν όπως ο play off, καθώς την 8η και τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας, ενώ ο ΝΟΒ παίζει με τον ΓΣΠ στη έδρα του.
Με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μάζης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-11
Οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 4-1, 0-4.
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα, ΕΔΩ.
Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Νίκος Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας
Pisina.net