«Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»
Την εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο του Α' Ομίλου Προ Ρέκο γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με σκορ 13-7 για την 11η αγωνιστική του Champions League, αλλά διατηρεί ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.
Παρά την ήττα, η ομάδα της Βουλιαγμένης διατηρεί τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα του ομίλου της κατ’ επέκταση στο Final-8 της διοργάνωσης, αφού είναι στην 5η θέση με 14 βαθμούς, όσους και η τέταρτη Γιαντράν.
Την επόμενη αγωνιστική (26 Απριλίου) η Βουλιαγμένη έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο Βελιγράδι, θα πάει στην Τιφλίδα για να παίξει με την Ντιναμό, την ίδια ώρα που η Γιαντράν θα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.
Ο Γιάννης Αλαφραγκής της Βουλιαγμένης μίλησε στο pisina.net για την ήττα από την Προ Ρέκο, αλλά και τη συνέχει του ΝΟΒ στην Ευρώπη.
«Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι έχω να πω ότι μόνο θετικά στοιχεία έχουμε να κρατήσουμε από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ίσως το τελικό σκορ να θολώνει κάπως την εικόνα που είχαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως πραγματικά το να κοιτάζεις στα μάτια έναν αντίπαλο όπως είναι η Προ Ρέκο μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα σου μπορεί να γεμίζει και ελπίδα για την επερχόμενη συνέχεια.
Τώρα όσον αφορά το κεφάλαιο final8, μετά την υπερπολύτιμη ισοπαλία στο Σπλιτ έχουμε θέσει από μόνοι μας τους εαυτούς μας στη θέση του οδηγού για την κούρσα της Τετάρτης θέσης του ομίλου.
Το πλάνο μας φυσικά είναι να κοιτάμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια, το καθένα ξεχωριστά, αλλά σίγουρα έχουμε σημαδέψει το ταξίδι στην Τιφλίδα ως έναν πρόωρο τελικό. Έχουμε πίστη στο δυναμικό αυτής της ομάδας, αλλά και στη δουλειά των προπονητών μας και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για αυτή την ιστορική πρόκριση».
Pisina.net