Η κούπα στη Ραντνίσκι
Στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας η Ραντνίσκι Κραγκούγεβατς. Η σερβική ομάδα κέρδισε την Γιαντράν Σπλιτ με 13-10 στον τελικό του Final Four και πρόσθεσε στην συλλογή της το δεύτερο τρόπαιο της Regional League (μετά από αυτό που κέρδισε στο Ζάγκρεμπ το 2021).
Η Γιαντράν πήρε το ασημένιο μετάλλιο για τέταρτη συνεχόμενη φορά και θα πρέπει να περιμένει τον πρώτο της τίτλο στο Regional League για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Ραντνίσκι πήρε προβάδισμα 4 τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιαντράν μείωσε δύο φορές τη διαφορά στα δύο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει.
Ο Βάλικο Νταντβάνι επανέλαβε τη χθεσινή εμφάνισή του κόντρα στη Νόβι πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και ο Ντούσαν Βάσιτς πέτυχε τρία. Από την άλλη πλευρά, ο Ζβόνιμιρ Μπούτιτς σκόραρε τέσσερα για τον Γιαντράν.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-5, 3-4, 3-2
Γιαντράν Σπλιτ: Μπούτιτς 4, Κάγκαλι 1, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Μπερεχούλακ 1, Φάτοβιτς 1, Ντούζεβιτς 1, Μπουσέλιτς 1.
Ράντνιτσκι: Νταντβάνι 4, Βάσιτς 3, Ν. Τζάκσιτς 2, Μούρισιτς 2, Πιτζέτλοβιτς 1, Σ. Ράσοβιτς 1.