Η απόφαση που πρέπει να πάρει ο Άγγελος άμεσα
Ένας από τους καλύτερους πολίστες των τελευταίων ετών και ο μεγαλύτερος υδατοσφαιριστής στη σύγχρονη εποχή του αθλήματος, σύμφωνα με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό, Κούλη Ιωσηφίδη καλείται να πάρει μια αρκετά σημαντική απόφαση.
Ο πρώην προπονητής της «γαλανόλευκης» απέδωσε τον χαρακτηρισμό αυτόν στον 32χρονο, εξαιτίας της , εξυπνάδας του, της ηγετικής του φυσιογνωμίας, το γεγονός πως κάνει τα πάντα μέσα στο παιχνίδι και είναι πάντα μια φάση πριν από το γκολ.
Ο Άγγελος γύρισε στην Ελλάδα και είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους για τις ημέρες των εορτών, όμως τον απασχολεί ένα θέμα που πρέπει να λύσει ο ίδιος ο διεθνής πολίστας μέσα στο επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα χρειάζεται να αφαιρέσει ένα μικρό κόκκαλο από το χέρι του, καθώς του δημιουργεί προβλήματα στον τρόπο που αγωνίζεται σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και χρήζει επέμβασης..
Πρέπει να γίνει άμεσα η διαδικασία αυτή επί την ευκαιρία των διακοπών των Χριστουγέννων, ώστε ο Έλληνας διεθνής άσος να έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρο που έχει και να κατακτήσει το Champions League με τη Νόβι Βελιγραδίου φέτος.
Μιλώντας στο pisina.net για τη φετινή διοργάνωση λέει ότι ναι μεν η Νόβι έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ αυτήν την στιγμή, αλλά δε θα είναι εύκολα τα πράγματα αφού έξι συνολικά ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο.
Ο ίδιος αναφέρεται στην ομάδα του από τη Σερβία, στον Ολυμπιακό, στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στην Ευρώπη που είναι η Προ Ρέκο, καθώς και στην Μπαρτσελονέτα. Ειδική αναφορά γίνεται επίσης στη Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου – Κανακάκη και στην ιταλική Μπρέσια που είναι αρκετά δυνατή.