«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα»
Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Εθνικό Πειραιά, που διεξήχθη στην έδρα του ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος”, ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 11-11, στη 2η αγωνιστική του G2 Ομίλου της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Το ματς είχε ανατρεπτική εξέλιξη και φινάλε γκραν γκινιόλ, προσφέροντας ένταση και συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Ο Στάθης Παπαγεωργίου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας της Γλυφάδας στο σημερινό παιχνίδι, μίλησε για το αποτέλεσμα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την απώλεια της νίκης:
«Δυστυχώς, χάσαμε μια ακόμα ευκαιρία για τη νίκη σήμερα. Ήταν το μόνο αποτέλεσμα που θέλαμε, γι’ αυτό και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και κάθε ένας από αυτούς είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να αποφύγουμε την δυσάρεστη θέση των play out».
Pisina.net