Χρυσά κορίτσια από τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη

Οι Δήμητρα Καρατζόγλου / Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ντουέτου και τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πρώτευσαν στον τελικό του Ομαδικού, ήταν οι πρωταγωνίστριες στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α', στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του Ντουέτου, οι Δήμητρα Καρατζόγλου και Ελένη Παπαδοπούλου του ΑΟΘ βαθμολογήθηκαν με 75,2427 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο κατέκτησαν οι Θάλεια Δάμπαλη και Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού (73,5312 β.) και το χάλκινο οι Ισμήνη Βουρκούδη και Όλγα Ιμβριώτη του Ηρακλή (71,7801 β.).

Στον τελικό του Ομαδικού τη νικήτρια ομάδα του ΝΟ Χανίων αποτελούσαν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Αγγελική Δαλετζάκη, Αργυρώ Παναγάρη. Βαθμολογήθηκαν με 71,2003 και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΚΟΗ με 69,3453 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 68,9447 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα σε Ντουέτο, Ομαδικό, αλλά και στις Φιγούρες, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ ΚΟΕ