Την Κυριακή (17/10) το "10ο Webinar Προπονητών Υδατοσφαίρισης"

Το 10ο σεμινάριο Webinar προπονητών υδατοσφαίρισης, που συνδιοργανώνουν ο ΣΕΠΥ και ο ΣΕΔΥ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 20.00, με θέμα την ανάλυση των Κανονισμών Διαιτησίας σύμφωνα με τις νέες Διευκρινιστικές Οδηγίες της FINA 2021-22.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΕΠΥ:

Ο ΣΕΠΥ, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΣΕΔΥ το "10ο Επιμορφωτικό Webinar Προπονητών Υδατοσφαίρισης" με θέμα την ανάλυση των Κανονισμών Διαιτησίας σύμφωνα με τις νέες Διευκρινιστικές Οδηγίες της FINA 2021-22.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, Ώρα: 20.00

Ομιλητές του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ο καθηγητής Διαιτησίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Σκαλοχωρίτης καθώς και ο κ. Νίκος Σταυρόπουλος μέλος της ΚΕΔ ο οποίος τελεί και μέλος της LEN Technical Committee.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα αφού παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και αναλύσεις των κανονισμών από τους εισηγητές, να συμμετέχουν διαδραστικά με ερωτήσεις και απορίες.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/wUUmjzSXAxmSwFXy6

Η συμμετοχή στο Webinar είναι δωρεάν για τα μέλη του ΣΕΠΥ.

Έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ως μέλος στον ΣΕΠΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://sepywp.gr/register_member/