Συνεχάρη τις «ασημένιες» πρωταθλήτριες η Αντιπερειφερειάρχης Ρεθύμνου

Η αναγνώριση των επιτυχιών της Μαρίας Καραγιάννη και της Κάτιας Κυριακάκη συνεχίζεται, έπειτα από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Νεανίδων με την Εθνική Ελλάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, κα Μαίρη Λιονή, υποδέχτηκε και συνεχάρη χθες το μεσημέρι στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη. Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενες από τις οικογένειές τους και τον Πρόεδρο του ΝΟΡ, κ. Ανδρέα Τζαγκαράκη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο δουλειάς, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.

Παράλληλα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας συνεχάρη τα «ασημένια» κορίτσια και ο Αντιπερειφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης. Επίσης, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, ο πρόεδρος του ΝΟΡ, Ανδρέας Τζαγκαράκης, συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, τη συντήρηση και τα έξοδα των μετακινήσεων για τους αγώνες, με την κα Μαίρη Λιονή να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και να υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσει να σταθεί δίπλα στη Ρεθυμνιώτικη υδατοσφαίριση και κολύμβηση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες ανέφερε: «Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελλάδα ψηλότερα. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που σας παρέχουν».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαίρη Λιονή, από την πλευρά της δήλωσε τα ακόλουθα: «Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να συγχαρούμε από κοντά τις δύο αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα νεανίδων του πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ηθική αυτή αναγνώριση στο πρόσωπο των δύο αθλητριών μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από το να στηρίζουμε και υλικά ως Περιφέρεια Κρήτης την προσπάθειά τους μέσα από την παροχή οικονομικής συνδρομής στο ΝΟΡ για την αγορά εξοπλισμού, ώστε οι αθλητές μας να προπονούνται υπό τις καλύτερες δυνατό συνθήκες. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεθοδικής και μακράς προσπάθειας με θυσίες και κόπο  των αθλητριών μας, των προπονητών τους και της  Διοίκησης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και ασφαλώς της οικογένειάς τους.

Για όλα τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, η Μαρία και η Κάτια αποτελούν πρότυπο, καθώς αποδεικνύουν στην πράξη πως με σκληρή και σωστή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, μπορεί κάποιος να κατακτήσει υψηλούς στόχους  και να διαπρέψει σε αυτό που αγαπά. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι πάνω από όλα να έχετε υγεία, κάθε αγωνιστική επιτυχία και καλή πρόοδο».

ΠΗΓΗ: goodnet.gr