"Στόχος η δουλειά σε κάθε προετοιμασία να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα μέσα στο 2022».

Επιστρέφει σήμερα από την Ισπανία και το υψόμετρο της Σιέρα Νεβάδα, η αποστολή της κλασικής κολύμβησης που για είκοσι ημέρες πραγματοποίησε προετοιμασία εν όψει των προσεχών διεθνών διοργανώσεων της περιόδου.

Συνοδευόμενοι από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Άκη Οικονόμου και τον προπονητή Τάσο Παπαδόπουλο, βρέθηκαν στηνΙσπανία 13 κολυμβητές: Άλκης Κυνηγάκης, Απόστολος Παπαστάμος, Κώστας Μερετσόλιας, Δανιήλ Γκιουρτζίδης,  Δημήτρης Νέγρης, Σάββας Θώμογλου, Αλέξανδρος Κάχρης, Απόστολος Σίσκος, Κώστας Ζαχαριάδης, Βασίλης Σοφικίτης, Κώστας Στάμου, Γιώργος Φύκατας, Θόδωρος Ανδρεόπουλος (οι 3 τελευταίοι με δικά τους έξοδα).

Μιλώντας στο pisina.net, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Άκη Οικονόμου, υποστήριξε: «Ολοκληρώθηκε ένας πολύ σημαντικός κύκλος προετοιμασίας, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είναι η πρώτη σειρά αθλητών που μετέβησαν σε υψόμετρο για προετοιμασία, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες σειρές κολυμβητών που ανάλογα με τον προγραμματισμό τους θα πραγματοποιήσουν πολυήμερες προετοιμασίες. Οι αθλητές που επιστρέφουν σήμερα από την Σιέρα Νεβάδα, θα μεταβούν στο Καρπενήσι για να πάρουν μέρος Κύπελλο Χριστουγέννων, που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Στόχος μας είναι η δουλειά που γίνεται σε κάθε προετοιμασία να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα μέσα στο 2022».

pisina.net