Προπονήσεις με το ΝΟΠ για την Νόρα Δράκου

Στο σπίτι της επιστρέφει πλέον η γνωστή κολυμβήτρια Νόρα Δράκου η οποία  πλέον θα μένει μόνιμα στην Πάτρα ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο  τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών αφού λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων με τους Ολυμπιακούς αγώνες, είχε χάσει έδαφος.

Η Νόρα Δράκου μπορεί να παραμένει στο σύλλογο του ΠΑΟ όμως από την στιγμή που θα μένει μόνιμα  στην Αχαϊκή πρωτεύουσα,  συμφώνησε και θα προπονείται με το σύλλογο του ΝΟΠ από τον οποίο άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα της.

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της ελληνικής κολύμβησης, με τρεις συμμέτοχες σε Ολυμπιακούς αγώνες όπως είναι η Δράκου, ήρθε σε συνεννόηση με την διοίκηση του ΝΟΠ και πλέον θα προπονείται με τον τεχνικό κολύμβησης του ομίλου, Λευτέρη Μήτρακα ο όποιος θα είναι σε συνεργασία με τον προπονητή της Ακη Οικονόμου .

Το sportfmpatras.gr, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στη πρώτη προπόνηση που έκανε η Νόρα Δράκου στο κολυμβητήριο «Αν. Πεπανός» μαζί με τον Λευτέρη Μήτρακα και της ζήτησε ένα σχόλιο…

«Από την στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω στην Πάτρα για να προπονηθώ, ο ΝΟΠ ήταν η μοναδική μου επιλογή, εκτός από ότι είναι ο  σύλλογος που ξεκίνησα την καριέρα μου, γνωρίζω και την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο  Λευτέρης Μήτρακα στο τμήμα κολύμβησης και έτσι θα προπονούμαστε μαζί» είπε στον sportfmpatras.gr η Νόρα Δράκου και πρόσθεσε: «Το φετινό χειμώνα θα προπονηθώ στο Αν. Πεπανός και θα τα δώσω όλα προκειμένου να είμαι έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΝΟΠ, Λευτέρης Μήτρακας, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα προπονώ  μια αθλήτρια τόσο υψηλού επιπέδου όπως είναι η Νόρα Δράκου την οποία γνωρίζω αλλά δεν είχα την  χαρά να αναλάβω την συνολική της προετοιμασία.  Αμφότεροι έχουμε πολύ διάθεση για δουλειά».

ΠΗΓΗ: sportfmpatras.gr