"Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα"

Ο Απόλλωνας Σμύρνης αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε ποιοτικές εμφανίσεις στους αγώνες του ομίλου που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάγκρεπ της Κροατίας. Η ελληνική ομάδα πέτυχε την μεγάλη νίκη των αγώνων, επικρατώντας την Παρασκευή (8/10) της οικοδέσποινας Μλάντοστ μέσα στο Ζάγκρεμπ με 10-9. Την Κυριακή (10/10) διπλασίασε τις νίκες επικρατώντας με 15-14 της γαλλικής Μονπελιέ, αλλά αποκλείστηκε γιατί το Σάββατο (9/10) το απόγευμα είχε χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα με 14-8.

Η αξιέπαινη πορεία του Απόλλωνα έκανε τους φιλάθλους της ομάδας να προβούν στην κάτωθι ανακοίνωση:

"Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του πόλο, τους παίκτες, το προπονητικό και το διοικητικό τιμ για την σπουδαία παρουσία της, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και να την ευχαριστήσουμε για τις συγκινήσεις που μας προσέφερε. Οι εκπληκτικές νίκες που πέτυχε απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες των χωρών τους αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα πάλεψε όλα τα παιχνίδια, μας γέμισε περηφάνια. Για άλλη μια χρόνια το όνομα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το απίστευτο ταξίδι που με χαρά παρακολουθήσαμε όλο αυτό το διάστημα, αφήνει μία εκπληκτική παρακαταθήκη, όχι μόνο για την συνέχεια του Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά και για τα επόμενα πολλά έτη που η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μία συνεχής ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, για το τμήμα που από το 2019 που είχε την πρώτη Ευρωπαϊκή του εμπειρία δείχνει με κάθε τρόπο ότι έχει να μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, διακρίσεις που θα λάβουν λαμπρή θέση στην τεράστια ιστορία του συλλόγου μας.

Εκ του Δ.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ»".

Μετά την τοποθέτηση αυτή, η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης έσπευσε, με δικιά του ανακοίνωση, να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

"Από την πρώτη μέρα της επανίδρυσης του τμήματος Υδατοσφαίρισης το 2014 στην Αθήνα ο κόσμος του Απόλλωνα Σμύρνης αγκάλιασε την προσπάθεια. Στάθηκε όχι απλά κοντά, αλλά αρωγός στην έως τώρα πορεία και συνεχίζει να το πράττει.

Γι' αυτό και η σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου Φιλάθλων «Αναγέννηση Απόλλωνα Σμύρνης», μέσω της οποίας εκφράζεται η περηφάνια για την εφετινή (και όχι μόνο) πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, έχει βαρύνουσα σημασία για όλους στο τμήμα".