Με σκορ... καρμπόν στους τελικούς
Πρόκριση στους τελικούς των play off της Waterpolo League Γυναικών για τον Ολυμπιακό με σκορ... καρμπόν του πρώτου αγώνα (20-9) με τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Ένα ημίχρονο, το πρώτο της αναμέτρησης, ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Γιώργου Ντόσκα προκειμένου να "ζευγαρώσει" τις νίκες του με αντίπαλο τον συμπολίτη, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος.
Στους τελικούς, οι "ερυθρόλευκες" θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον κάτοχο του τίτλου ΝΟ Βουλιαγμένης, στις τρεις νίκες. Ο Εθνικός, από την πλευρά του, θα αναμετρηθεί με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για το χάλκινο μετάλλιο, στις δύο νίκες.
Οι τυπικά φιλοξενούμενες, που είχαν νέο πρόσωπο την Δέσποινα Δρακωτού, επέβαλλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 13-2. Μάλιστα, κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά των 11 γκολ μέχρι το τέλος.
Από τον Ολυμπιακό πρώτη σκόρερ ήταν η Βασιλική Πλευρίτου, η οποία βρήκε στόχο πέντε φορές και από τον Εθνικό η Ανδρονίκη Καραγιάννη με 3 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-8, 4-4, 3-3
Δείτε τις συνθέσεις, τα στατιστικά και τη διακύμανση του αγώνα, ΕΔΩ
pisina.net