Καταφέραμε να επιβιώσουμε

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των καταδύσεων Πέτρος Φυρίγος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του pisina.net και στέλνει τις ευχές του σε όλο το χώρο του αθλήματος.

«Το 2021 - τονίζει - εξακολούθησε να μας επιφυλάσει "αρκετές εκπλήξεις" με την έντονη παρουσία του covid 19..

Αναθεωρήθηκαν όλα τα πλάνα μας (προπονητικά-αγωνιστικά) λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικράτησαν. Τόσο η έλλειψη εγκαταστάσεων (που αποτελεί χρόνια πληγή) όσο και οι περιορισμοί στις προπονήσεις λόγω των μέτρων και της πολιτικής που έπρεπε να υιοθετηθούν δημιούργησε ανάχωμα στην ολοκλήρωση του αρχικού προγραμματισμού και την επίτευξη τον στόχων.

Ωστόσο η Εθνική ομάδα καταδύσεων - λέει - αλλά και στο σύνολό του το άθλημα κατόρθωσε να επιβιώσει και να φέρει επιτυχίες τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο , στο Πανευρωπαϊκό Νέων στην Κροατία όπως  και η πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Κίεβο πριν από λίγες μέρες με την εξαίρετη "υπέρβαση" του Τσιρίκου Θάνου και την 5η θέση στον προκριματικό και 7η στον Τελικο των 10μ Νέων Α κατηγορίας, την εξίσου καλη εμφάνιση Και 8 ΘΕΣΗ στο τελικό για την Άννα Μαρία ΣΑΧΙΝΗ στην Β στα 10μετρα ΣΤΑΘΕΡΟ βατήρα και τέλος την πολυ καλή εμφάνιση και την 11η ΘΕΣΗ στο τελικό απο την ΛΥΔΙΑ Αγγελική ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ στα 10μετρα ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΑΤΗΡΑ στην Α ΚΑΤ.

Στόχος μας - συμπληρώνει - είναι η ΥΓΕΙΑ μας όπως και η αισιοδοξία μας για το 2022 να παραμείνουν  αλώβητες και με σωστή προετοιμασία να διεκδικήσουμε καλά πλασαρίσματα και εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα τον προσεχή Μαή , στο Πανευρωπαϊκό  Α- Γ στην Ρώμη τον Αύγουστο και τα ΠανευρωπαΙκα και παγκόσμια Νέων που θα διεξαχθούν επίσης έως το τέλος του έτους. 

Η Ομάδα μας απαρτίζεται από αρκετά αξιόλογους αθλητές με προοπτικές, αποφασιστικότητα και όραμα ενόψει και της Ολυμπιάδας του 2024 στο Παρίσι.

 Η Ομοσπονδία βρισκεται δίπλα μας αλλα σημαντική συμβολή της πολιτείας θα μπορούσε να κινήσει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τα γρανάζια και να συνδράμει ποιοτικά και ποσοτικά στο έργο μας. Στους αθλητές μας αρμόζει να δοθούν οι δυνατότητες να προετοιμαστούν   κατάλληλα για να  αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό.

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ Ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται σε όλη την Αθλητική ,Οικογένεια!

Εύχομαι ολόψυχα ώστε όλοι μας προπονητές, αθλητές, κριτές, παράγοντες να χαίρουν ΥΓΕΙΑΣ και να έχουν ΠΡΟΟΔΟ Και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ώστε η ΕΛΛΑΔΑ μας να βρίσκεται πάντα στο Υψηλότερο σκαλί του Βάθρου.

Ευχές σε όλους και όλες που ήδη έχουν νοσήσει και κατόρθωσαν να δαμάσουν την πανδημία και βρίσκονται στα σπίτια τους και τους αγαπημένους τους  Υγιείς απολαμβάνοντας την θαλπωρή των ημερών που έρχονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους» καταλήγει.

Pisina.net