"Η Λάρισα "διψάει" για πόλο"

Την Τρίαινα Βούλας υποδέχεται την Κυριακή ο ΝΟ Λάρισας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.


Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννάκη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του Β' ομίλου με 21 βαθμούς (και έναν αγώνα λιγότερο), ενώ η Τρίαινα στην 2η θέση με 22 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο ΟΦΘ.

Ο τεχνικός του ΝΟΛ, μίλησε στο pisina.net για το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

"Η προσπάθεια που γίνεται στον ΝΟ Λάρισας, είναι πολύ μεγάλη. Η ομάδα είχε ένα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό πριν λίγο καιρό. Λίγο όμως, η διακοπή του πρωταθλήματος, λίγο οι ιώσεις που ταλαιπώρησαν κάποιους παίκτες μας, μας αποσυντόνισαν, αλλά πλέον νιώθω ότι η ομάδα επανέρχεται στο επίπεδο που θέλουμε. Γενικά οι επαρχιακές ομάδες δυσκολεύονται αρκετά, γιατί για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι πρέπει να μεταβούμε σε άλλη πόλη. Η Λάρισα είναι μια πόλη που διψάει για πόλο και κάνουμε τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο και να βγάλουμε αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον την αντρική ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, μια καλύτερη χρονιά από την τελευταία και να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα με πολύ χαμόγελο και διάθεση".

pisina.net