«Εμπιστοσύνη, όρεξη και υπομονή»
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2025 φιλοξενείται στη Σιγκαπούρη (11–29 Ιουλίου), με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών να δίνει το παρών σε μία ακόμα κορυφαία διεθνή διοργάνωση. Μετρώντας ήδη 91 συμμετοχές στην ιστορία του θεσμού (50 νίκες – 41 ήττες – 3 ισοπαλίες και 1 χρυσό μετάλλιο το 2011), η «γαλανόλευκη» στοχεύει να γράψει ακόμα μία δυνατή σελίδα.
Μία από τις αθλήτριες που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Εθνικής είναι η Φωτεινή Τριχά. Λίγο πριν από το πρώτο σπριντ στη Σιγκαπούρη, η διεθνής περιφερειακή μίλησε στο KOE MAG, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας:
«Σε λίγες μέρες ξεκινάει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη. Θέτουμε πάντα υψηλούς στόχους, προχωράμε όμως βήμα βήμα, πάντα με εμπιστοσύνη στην προετοιμασία μας, με όρεξη και επιμονή. Αυτά είναι τα στοιχεία που πιστεύω ότι μας οδηγούν στο να εξελισσόμαστε και να διακρινόμαστε. Κάθε φορά επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσωπικά, νιώθω περήφανη κάθε φορά που εκπροσωπώ τη χώρα μου. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη διοργάνωση και πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές νιώθουν χαρά και ανυπομονησία να αγωνιστούν. Αυτό είναι ένα κίνητρο από μόνο του, το οποίο φυσικά ενισχύεται από το γεγονός ότι συμμετέχω σε αυτό το Παγκόσμιο ως μέλος μιας ομάδας με στόχο, η οποία απαρτίζεται από μέλη που μου εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, καθώς έχουμε κοινό στόχο και αυτό είναι κάτι που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά συναισθηματικά».
Μπορείτε επίσης να ξεφυλλίσετε το έντυπο .