Αναβάλλονται τα “11α Νικητήρια”

Την αναβολή των αγώνων 11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν 22-23 Ιανουαρίου 2022, ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

"Το τμήμα κολύμβησης του ΓΣΒ “Η ΝΙΚΗ” και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων, 11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν 22-23 Ιανουαρίου 2022, συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα και με γνώμονα την ασφάλεια και την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης την αναβολή των αγώνων.

Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν πρόθεση να συμμετάσχουν, συλλόγους, αθλητές και προπονητές, την κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) για την στήριξη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνδιοργανωτή, καθώς και την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου για την υποστήριξη σε ό,τι χρειαζόταν για την διεξαγωγή. Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσους στάθηκαν υποστηρικτικά, καθώς και τους εθελοντές γονείς που συμμετείχαν στο οργανωτικό σχήμα των αγώνων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο μέλλον και με καλύτερες προϋποθέσεις, με γνώμονα την υγεία όλων και με αθλητικό πνεύμα με σκοπό την ανάδειξη του “ευ αγωνίζεσθαι”.