Έφυγε το Κατερινάκι μας

ΑΠΕΡΑΝΤΗ θλίψη. Έφυγε το Κατερινάκι μας. Έφυγε η αστείρευτη πηγή ζωής. Δεν είναι πλέον κοντά μας η Κατερίνα Σαραντοπούλου.

Πρωταθλήτρια της Κολύμβησης, με πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα έφυγε από την ζωή, προδωμένη από τον καρκίνο. Μητέρα και Επιχειρηματίας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την καλοσύνη και την θετική της αύρα, ακόμη και όταν έκανε τις ιδιαίτερα επώδυνες χημειοθεραπείες στο Metropolitan.

«Θυμάμαι που έλεγε (αναφέρει ένας πολύ καλός φίλος της σε ανάρτησή του αμέσως μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης): "Παιδιά, μην στεναχωριέστε για τίποτα. Με την στεναχώρια δημιουργείτε στενό χώρο, μη αφήνοντας το κακό να βγει έξω"….

Η Κατερίνα ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Είχε μόνο φίλους. Μέχρι την ώρα που τις επέτρεπαν οι δυνάμεις της ήταν παρούσα για όλους τους δικούς της ανθρώπους.

Η Κατερίνα ήταν κολυμβήτρια του Πανιωνίου την δεκαετία του ενενήντα με πολλές διακρίσεις. Άφησε πίσω της την 22χρονη κόρη της Ιλιάνα και αμέτρητους φίλους που θα την συνοδευόσουν στην τελευταία της κατοικία την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Ήταν μόλις 47 ετών.

Χάθηκε μια σπουδαία γυναίκα. Θα μείνει πάντα στην σκέψη και την καρδιά μας. Αιώνια της η μνήμη.