Άνετη στα ημιτελικά του κόσμου!

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Εθνική μας ομάδα των Νέων Γυναικών πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νετάνια, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σερβίας, στον σημερινό (14/10) προημιτελικό, επικρατώντας άνετα με 18-5.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και με κορυφαίες την Ειρήνη Νίνου και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, που σημείωσαν 4 και 5 γκολ αντίστοιχα, "τσέκαρε" το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με στόχο τον μεγάλο τελικό, τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν, στον αυριανό ημιτελικό το νικητή ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ουγγαρία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 18-5

Οκτάλεπτα: 6-1, 3-2, 4-2, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου 1, Νίνου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου, Κοντονή 3, Τορνάρου 1,  Καρύτσα.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντραγκάνα Ίβκοβιτς): Τράβαρ, Σάρατς, Άβντιτς, Τεοντόροβιτς 1, Λούγιτς Ι. 1, Ρόνσεβιτς, Λούγιτς Γ., Μιλίσεβιτς, Καπλάρεβιτς 1, Ίλιτς 2, Γκάσιτς, Λούκιτς, Ντιμιτρίεβιτς.